keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Sirle


Malli/Pattern: Sirle by Suvi Simola
Lanka/Yarn: Teetee Primavera
Puikot/Needles: 3,5mm

En ihan taas tiedä miten tähän päädyttiin, mutta aikuisten "normaalipituinen" versio päätyi kolmevuotiaan päähän.  Ei ole ihan parhaassa terässä enää, hiekassa pyörinyt, tahrainen, pidetty. Tai siis onhan se parhaassa terässä. Juuri sellainen neuleen pitää ollakin. Pidetty. Tämä on myös älyttömän kaunis.

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Myös minusta tuo TeeTeen Primavera on ihana lanka. Tein siitä kynsikkäät sukulaislapsille ja ovat tykänneet käyttää niitä.
Haluaisin siitä itselle vielä villapaidan ja jonkinlaisen asustesetin.

Tiina kirjoitti...

Kaunis tosiaan, sekä pipo että tyttö. :)

Neulisti kirjoitti...

Suurin kiitos on pidetty pipo. Varmasti mukava nähdä, kun jälkikasvu arvostaa neuleitasi. :)

Minna kirjoitti...

Hanna, minä ihastuin lankaan myös! Jäin myös miettimään jotain isompaa työtä jossain vaiheessa.

Tiina, kiitos! Jäin oikein miettimään upotinko tuollaisen täkyn tekstiin tahallani. Mutta kaunis hän on minustakin :)

Neulisti, on se mukavaa. Vaikka välillä tulee tietysti toisenlaistakin palautetta. Mutta enhän aina itsekään ole tyytyväinen aikaansaannoksiini.

Näppi kirjoitti...

Parempi kyllä että on pidetty.. ainaki meillä saatetaan pyytää jotain ja silti se jää pitämättä. Mulla saattaa muuten käyä myös noin, teen aikuisen kokoa ja kas kummaa se soppiiki lapselle, hups heijaa.

Minna kirjoitti...

Näppi, juuri niin, parempi pidetty kuin pitämätön. Mutta tuurissaan se kyllä on, mistä tulee lapselle mieluinen ja mistä ei. Mutta niinhän se menee itselläkin: jokainen neule ei vaan tule rakastetuksi ja paljon käytetyksi.

vilppumaan erika kirjoitti...

Kaunis pipo ja ihana malli :) Mulla on semmonen juttu, että omat pipot päätyy liian pieninä lasten päihin :) Onneksi on samat väri-intressit!