tiistai 27. joulukuuta 2011

Paras joululahja

Olen pitkään haaveillut tällaisesta! Ja niin kaiketi puolisonikin, joka on joutunut toimittamaan kerinpuun virkaa, sillä häneltä lahjan sain. Sitähän piti päästä heti kokeilemaan! Vaikka emme edes ole kotona, vaan mummulassa joulun vietossa, eli en voinut purkaa seuraavan villatakkiprojektin lankoja. Esikoinenkin halusi osallistua. Kerimme kaksi vyyhtiä paksumpaa merinoa ja yhden sukkalangan, jotka otin mukaan hätävaraksi. Jos vaikka sattuisin kaipaamaan tekemistä. Miehen ilme oli sanoinkuvaamaton: "Miten paljon sulla on sitä mukana...?!"  

(Tänään käly toi kirkolta vielä kerän seiskaveikkaa, koska olipakkosaada juuri sitä väriä joka hätävaralangoista puuttui...)

12 kommenttia:

Johku kirjoitti...

Työkaverini ihmetteli naurunpyrähdystäni. Voin vain kuvitella miehesi ilmeen. Olen saattanut joskus nähdä samantaipaisen =)

Lahjasi on ihana. Tuollaisesta minäkin haaveilen.

Heli / Neuleaddiktio kirjoitti...

Ei ne miehet kaikkea tiedäkään :D

Tosi hyvä lahja! Noita kun jonkun aikaa käytät, et osaa olla enää ilman... Nimim. otin ne melkein reissuunkin mukaan. :D

Katija kirjoitti...

Oi miten hieno lahja! Kovasti olen yrittänyt vakuuttaa itselleni, että en tarvitse, jaksan kyllä keriä käsinkin. Ei oikein ole vakuuttelut onnistuneet...

Joulu tosin meni jo, mutta ainahan sitä voi keksiä syitä lahjoa itseään :D

Fanny kirjoitti...

Minä haaveilen samoista vehkeistä, mutta ainakin toistaiseksi pärjätään miehen käsillä ja yhden lankakaupan avokätisellä täällä-voi-keriä-mitä-tahansa-lankoja -lupauksella.

Minun mieheni ei enää pyörittele silmiään langoilleni. Sillä ei ole siihen varaa kaikkien pyöräily/origami/Tolkien-hamstrailujensa jälkeen. :P

Kate kirjoitti...

Ihana lahja, minunkin mieheni kyllästyi vyyhdinpuina olemiseen ja pari vuotta sitten sain lahjaksi samanlaisen satsin :)
Keriminen on meilläkin ihan lasten suosikkipuuhaa, heillä on omat kerätkin sitä varten.

Oikein hyvää tulevaa vuotta!

-maria- kirjoitti...

Hyvä lahja! Voin kuvitella miehesi ilmeen... :D

juuli kirjoitti...

Ihana lahja, kyllä nyt kelpaa!

Johanna kirjoitti...

Olipas ihana lahja ;)

Minna kirjoitti...

Johku, olen huomannut etten ole ainoa laatuani. Siksipä uskallan villahulluudestani täällä avautuakin :)

Heli, eiväthän ne miehet kaikkea tiedä. Näyttää kuitenkin käyvän niin, että sen mitä mies ei tiedä, hän voi lukea täältä.

Katija, vakuuttelin minäkin, että käsipelillä pärjää. Mies taisi pehmitä tässä asiassa ennen minua ;)

Fanny, meilläkin mies on itse keräilijäluonne. Kyse taisi olla pikemminkin siitä, että matka-auton ollessa ääriään myöten täynnä mukaan otettavat tavarat valittiin hyvin tarkkaan. Mies laski sukkaparinsakin tarkkaan, ja minä pakkasin lankavyyhtejä... (nyt muuten melkein hävettää)

Kate, hyvää uutta vuotta sinullekin!

-maria-, juuli ja Johanna, lahjanantajana mieheni on ihan pro. Harmittaa, etten itse ole likikään yhtä hyvä lahjanhankkija kuin hän. Olisi joskus mukava ilahduttaa toista samalla tavalla kuin hän ilahduttaa minua.

helena kirjoitti...

Hyvä lahja, miehellekin :)

Breezie kirjoitti...

Todella hyvä joululahja. Itsekin harkitsen joskus hankkivani mutta taidan odottaa että pääsen isompaan asuntoon.^^,

ArualMaria kirjoitti...

Ihana joululahja! Mulle on myös tulossa tammikuussa jotain vastaavaa... Joululahjaksi sekin. :D