sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Paperienkelit
Nämä tulisi kuvata jossain vaaleassa, eteerisessä ympäristössä. Mutta kuvattiin meillä. Paperisia enkeleitä lempiputiikista. Alunperin ajattelin käyttää näitä joulukortteina, mutta erään illan kuluksi askartelimme enkelit tyttöjen kanssa oman kodin somisteeksi. Ne vain paineltiin irti arkeistaan ja taiteltiin hameosa kartioksi. Ei ihan mene itse tehdyn kategoriaan mielestäni. Mutta suloisia ovat.

5 kommenttia:

Kate kirjoitti...

Onpa ihania enkeleitä, en minäkään noita olisi raaskinut kenellekään lähettää :)

Oikein mukavaa joulua sinulle!

Minna kirjoitti...

Oisin mä, mutkun se halvempi postitusaika meni väsymyksessä ohi... ja ajattelin, että ilahduttavat ne näinkin. Ainakin meitä. Ja juuri nyt kaikki, mikä ilahduttaa, tulee tarpeeseen. Hyvää joulua sinullekin, Kate!

heini kirjoitti...

Kauniita enkeleita. Printit ja kaikki. Lasten askartelujen takana suloiset ihmiset <3 (edellinen postauksesi). Kiitos blogistasi, Hyvaa joulua!

Näppi kirjoitti...

Kiitos Sweet baby cap:n käännösestä! Mäki sain viimeinki tehtyä ihhailemani myssyn vauvalle ku löysin käännöksen. Kiitos kiitos ihan hirmuisesti, laitoin linkin blogitekstiin blogissani, toivottavasti ei haittaa...

Minna kirjoitti...

Näppi, ei todellakaan haittaa! Mukava kuulla, että käännöksestä (tai versiosta, hieman eri paksuiselle langalle) on ollut apua. Sen vuoksi sen tänne laitoinkin :)