tiistai 25. tammikuuta 2011

Pipopäät

Pään ja muitakin lämmittimiä on valmistunut ihan tarpeeseen jo syksyn kuluessa, mutta jostain syystä kuvien ottaminen on ollut kiven takana. Tämän postauksen aloitin nimittäin jo lokakuun puolivälissä, ja se on odottanut niitä kuvia. En vain ole saanut aikaiseksi. Tätä tämä on ollut koko syksy, koko talvi.Malli/Pattern: Habitat by Jared Flood
Lanka/Yarn: Rowan Felted Tweed (Phantom)
Puikot/Needles: 4mm (resori) ja 5mm

Meidän perheessä ei ilmeisesti omata kovinkaan hyviä pipopäitä. Tai sitten en vain ole vielä keksinyt, mikä tuollaista kallonmuotoa pukisi (voin kertoa, että tälle malli&pää -yhdistelmälle kuvakulma on erittäin armelias...). Mutta onpa kuitenkin hieno malli, ihana lanka, persoonaan sopiva väri. Yritys hyvä kymmenen, tuloksesta ei löydy mainintaa.

Malli/Pattern: Wurm by katushika
Lanka/Yarn: Rowan Felted Tweed (Bilberry)
Puikot/Needles: 4mm (muistaakseni...)

Syytän päätä pipon sisällä, koska ongelmapäitä meillä piisaa. Päähineet eivät tahdo minullekaan istua. Suomen ilmastossa niitä nyt kuitenkin tarvitaan, joten tulee myös neulottua ja käytettyä. Ja näemmä olen löytänyt mieluisan mallin. Viime vuotinen punainen piponi on mystisesti kadonnut, joten tein uuden version. Sama kuin edellä: kiva malli, ihana lanka, tähän olen jopa tyytyväinen. Mutta ehkä teen seuraavaksi kuitenkin jotain muuta kuin näitä iänikuisia ampiaispesiä. Tai sitten en.

4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Kivoja päähineitä, ja vallan mainioista langoista toteutettuja! Miulla on ainainen ongelma saada tukka ja pipo pysymään sovussa keskenään...

Maikki kirjoitti...

Ihana tuo palmikkopipo. Ja ampiaispesä on vallan mainio myös!

Nasti kirjoitti...

Kivat on pipot, Feltet tweedillä ei voi kauhean metsään mennä :) Meidän perheessä on samanlaisia outoja päitä, joissa pipot näyttää kummalliselta. Mutta näillä nyt on mentävä!

Minna kirjoitti...

Emma, tukan ja pipon yhteiselo taitaa olla ongelmana varmaan joka naisella. Mutta kestäähän sen kun on edes mieleinen myssy!

Maikki, minusta Jared Floodin palmikkomallit ovat kauniita ja koukuttavia neulottavia.

Nasti, jep jep, näillä nyt on mentävä. Sitäpaitsi eihän ongelma oikeastaan ole pään vaan pipon mallissa :)