maanantai 22. maaliskuuta 2010

"Älä hättäile, muutu mättäille"


Malli/Pattern: Wurm by katushinka
Lanka/Yarn: Rowan Felted Tweed
Puikot/Needles: 4mm

...kuten esikoinen sanonnan muistaa. Vaikka kevät on varmasti tulossa, siihen uskomme ja innolla odotamme, kyllä yhden pipon vielä ehtii testata. Mario-myssyn kanssa ei ole onnannut joten kokeilin tätä ampiaispesää, joka osoittautuikin tosi hauskaksi. Ulkonäkö on vähän hassu, ja malli oikein istuva. Keveä lanka oli myös ihan nappivalinta. Hieman epäilin sitä liian ohueksi, mutta tuolla "haitarimekanismilla" myssyn lämpimyyttä pystyy säätelemään. Lanka taas pysyy kuosissaan eikä löpsötä oman painonsa varassa - täydellistä! Olen myssyyn sen verran tyytyväinen, ettei pikkupakkanenkaan harmita, vaikka kevättä hieman kauemmas siirtääkin.  Etenkin, kun aurinko jaksaa paistaa kuten tänään. Onpahan hyvä pipokeli!


8 kommenttia:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Oho, me olemme samiksia - tein saman mallin Felted Twedistä , mutta blogiin tai Ravelsryyn asti ei päässyt. Otin nimittäin heti käyttöön! :D Ihanan kevyt ja mukava muotoilla päässä; minä vedän niskaan ruttuun.

heini kirjoitti...

Miellyttää silmääni ja pipo näyttää siltä että pysyy hyvin päässä. Istuu hyvin sulle.

helena kirjoitti...

Näyttääpä hyvältä! Pipokelit tuntuvat jatkuvan tuonne juhannuksen tietämille, joten käyttöä on varmasti :)

Paulo Tamburro kirjoitti...

MINNA,

welcome.

RIO DE JANEIRO, BRASIL!!!

Minna kirjoitti...

Mari, näköjään ovat ajatukset osuneet yksiin :)

Heini, kiitos.

Helena, ihan totta, Suomen kesä osaa olla kylmä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pipo! Ja nuo Kalajoet alempana ovat myös niin kauniit. Tosi kiva blogi sinulla, nyt ihan ekaa kertaa tänne eksyin :)

t.hillanen

Minna kirjoitti...

Kiitos hillanen :) Kävinkin jo vastavierailulla ja bongasin maailman ihanimmat sukat langasta, jota mullakin on jemmassa ja tuottaa päänvaivaa.

Kate kirjoitti...

Ei voi olla totta, mä olen juurikin tuollaista pipomallia etsinyt... ja nyt se löytyi. Kiitos siitä, kaunis tuo sinun toteutuksesi :)