maanantai 26. huhtikuuta 2010

Ruususen sukat

Onpa blogitauko päässyt venymään piiitkäksi! Mutta ehkä joskus onkin hyvä pitää taukoa ja keskittyä olennaisempaan. Meillä se on ollut parin viikon putki flunssaoireita, nuhaa, yskää, kuumeilua, poskiontelotulehdusta ja osin kolmatta kierrosta vatsatautia; viikon päästä vatsatautikierros uusiksi. Esikoinen oppi pyöräilemään, ja kuopus lähti vihdoin kävelemään. On tässä ohessa jotain valmistunutkin, mutta valokuvaaminen on jäänyt. Uusia ideoita taas on liikaa, enkä osaa tarttua oikein mihinkään.


Malli/Pattern: Angee by Cookie A.
Lanka/Yarn: Handmaiden Fine Yarn Casbah Sock (rose garden)
Puikot/Needles: 2,5mm

Tällaiset olen kuitenkin valmiiksi tikutellut. Jos Prinsessa Ruusunen olisi tassutellut kivilinnansa käytävillä villasukissa, hänellä olisi varmaan ollut jotain tämänkaltaista jaloissaan! Paitsi imelä väri, myös langan tuntu on kuin tarkoitettu prinsessoille. Minä tein nämä kyllä ihan itselleni.


Olin aluksi valitsemassa toista mallia samaisesta Sock innovation -kirjasta, mutta varren joustimessa langan värit asettuivat niin kauniisti että kuvittelin sen toimivan tässäkin mallissa. No, ei ihan toiminut. Valokuvaaminen oli "hieman" haasteellista, eikä kuvio erotu luonnossakaan niin selkeästi kuin haluaisin. En kuitenkaan jaksa nipottaa, ihan kivat sukat näistä kuitenkin tuli. Tai ihan kivat, pikemminkin luksusluokkaa, kiitos langan, joka on helposti neuloutuvaa, ja muodostaa napakan ja ihanan pehmeän neulepinnan. Neulon varmaan casbahia toistekin, jos sitä käsiini saan!

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

onpas ihanaiset villasukat!

tulis kevät ja tappais taudit, teiltäkin; olis korkea aika.

Minna kirjoitti...

Sitä toivotaan. Mutta saapahan nyt ainakin jalat lämpimäksi seuraavan flunssan iskiessä :)