torstai 11. helmikuuta 2010

Lehtiä ja valoa


Malli/Pattern: Lehmus by Sari Åström
Lanka/Yarn: Drops Alpaca
Puikot/Needles: 3,5mmEn ole neulonut suurta huivia ennen, eikä järin suuri tullut tästäkään. Mukava kokemus kuitenkin, pidän myös lopputuloksesta. Ja suunnittelen jo kovasti uutta, kunhan löydän sopivan mallin, langan ja aikaa. Kaikkea muutakin pitäisi ehtiä neuloa. Tai haluaisin.Kuvaajan ja valon yhyttäminen samanaikaisesti on tuottanut vaikeuksia. Lopulta en malttanut odotella päivää sopivaa, vaan yritin kuvata itse. Kuten näkyy, kuvausassistentti määräsi tahdin.

2 kommenttia:

Fanny kirjoitti...

Kaunis. :)

Alkaa houkuttaa entistä enemmän nuo pitsihuivit, taitaa olla menoa... :P On ihanaa huomata ymmärtävänsä ohjetta ja kaaviota, ne eivät enää ole samanlaista hepreaa kuin kuukausi sitten. Lisäksi taitaa olla kevät tulossa, kun eilen silittelin lankakaupassa ruohonvihreää kid mohairia ja suunnittelin siitä huivia.
Ja minähän siis en edes pidä vihreästä. :D

Minna kirjoitti...

Fanny, ei vihreä minunkaan lempivärini ole, mutta silti se kiehtoo. Jos se vaikka jouduttaa kevään tuloa :) Enkä minäkään ole pitsihuiveja harrastanut, kuten en sukkiakaan. Mutta neuleblogien myötä olen löytänyt ihan uusia juttuja, mikä on tosi kivaa. Huiveja ja sukkia siis jatkossakin, sukat etenkin on siitä mukavia että ne ovat oikeasti tarpeellisia, ja kuluvat myös eli uusien neulominen ei todellakaan ole hamstrausta. Mulla on yleensä edellisissä jo reiät kun uudet pääsevät puikoille.