maanantai 12. lokakuuta 2009

Sunnuntaikävelyllä II


Lanka/Yarn: Garnstudio DROPS Alpaca (3770)
Puikot/Needles: 2,5mm

Itselleni neuloin setin loppukesästä mukaan tarttuneesta alpakasta, johon aluksi ihastuin, mutta joka sitten heittäytyi aivan mykäksi. Lopulta päädyin neulomaan mallin, jota kovasti ihastelin Vilman toteutuksena. Tekeminen oli loppujen lopuksi ihan kivaa, muttei lopputulos ei oikein vakuuta. Nurjaa pintaa koristavista oikeiden silmukoiden raidoista tuli hieman epätasaisia. Tein kavennukset je levennykset niiden viereen, ja ne tuuppaavat raitaa aina johonkin suuntaan. En myöskään oikein pidä päälaen kavennuksesta, joka pussittaa jotenkin mummomaisesti. Eikä tuo edes istu minun päähän, vaan roikkuu aina jostain suunnasta hassusti. Vali vali.

Sormikkaista pidin enemmän. Siksi harmittaakin, että niiden kämmenosa huopui aika reippaasti yhden rattaita työnnellen tehdyn kävelylenkin aikana. Mutta onpahan ainakin hyvä syy jatkaa pipo- ja hanskatalkoita.


3 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Ihana blogi! Taisin eksyä tänne ensimmäistä kertaa, mutta ihan varmasti tulen lueskelemaan blogiasi myöhemminkin.

Nätiltähän tuo myssy näyttää. Mun kokemuksen mukaan Garnstudion Alpaca-langalle on ominaista se, että pinnasta ei tule ihan täydellisen sileää. Voipi siis osittain johtua siitäkin tuo mainitsemasi juttu.

Minna kirjoitti...

Saattaapa olla. Eikä se ole ensimmäisen kerran jälkeen pahentunut, joten uskaltanen sekaantua kyseiseen lankaan uudemmankin kerran :)

Vilma kirjoitti...

Vähän samat fiilikset jäi mullekin tuosta myssystä. :/ Etenkin noi kavennukset ei tunnu toimivilta, mutta enpä ole jaksanut purkaa. Eikä ainakaan mun versiotani voi sanoa baskerimalliseksi. Vaikka kuinka tein ohjeen mukaan niin aika napakka pipo oli lopputuloksena. Kauniita nuo sun pipo ja hanskat kuitenkin on, ja herkullisen värisiä.