torstai 30. kesäkuuta 2011

Minkäs teet
Olemme palanneet maaseudulta asfaltin pinnalle, joka tällä helteellä on todella kuuma. Kaupunkisuunnittelun ikikukkanen ovat puuttuvat varjonpaikat. Mutta minkäs teet. Onneksi meille kotiutui tällainen maailman rumin pömpeli,  sisustajan, jopa minunkin, painajainen, jonka turvin edes sisällä on siedettävää. Vaikka tuntuuhan se nurinkuriselta olla sisällä, kun ulkona paistaa aurinko.

Valmista neulettakin olisi, mikä vain lisää turhautumista. Tämä sinänsä ihastuttava malli ei taidakaan sopia minulle. Olisin ehkä voinut valita pienemmän koonkin, minkä lisäksi BC Garnin Soft Silk vielä yllätti epämieluisasti venähtämällä blokkauksessa melkoisesti joka suuntaan. Näitä koko-ohareita on sattunut viime aikoina, tällä kertaa se ei ainakaan ole liian pieni. Väri on kaunis, ja napit. Lankakin ihanaa. Mutta minkäs teet. Minä aloitan uuden neuleen. Juon ehkä kupin kahvia ennen sitä.

3 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Harmillista, ettei tullut mieluista neuletta. Mutta napit on aivan ihanat! Ilmastointi on kyllä aika ihana juttu tällaisina öinä.

Minna kirjoitti...

Harmi juu, mutta ei mahda mitään. Ehkä ensi kerralla :)

heini kirjoitti...

Mutta sinulla siellä sentään luovuus kukkii vaikka on helteet päällä. Minulla usein kesällä hiljenee kirjoittaminen ym perinteinen luova toiminta. Kaunis väri ja napit tosiaan olisivat nuo. Ihailen kovasti sitä sun ed postauksen mekkoa.