keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Tunnustus


Sain tunnustuksen mäkituvan Annalta. Nöyrät kiitokseni!

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat." Tässäpä näitä...

1. Milloin aloitit blogisi? Ensimmäinen postaus on lähetetty keskiviikkona, 4. helmikuuta 2009. Ja sieltä löytyy - yllätys yllätys - norjalaismyssyjä.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? Alunperin tämä piti olla neuleblogi. Lipeän kuitenkin helposti asiasta, ja jotten hermostuisi kurittomuuteeni, päätin tehdä siitä toistuvaa. Aika pitkälle blogi on tekemisen dokumentointia, omani tai jonkun muun perheenjäsenen; sellaisten sattumusten kirjaamista, jotka haluan muistaa; ja ihan vaan "ääneen ajattelemista".

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? Se on minun, ja siksi minulle erityinen. En tiedä onko se kenellekään muulle erityinen (paitsi ehkä puolisolleni, joka seuraa sitä lähes intensiivisemmin kuin minä itse.)

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Olin seuraillut neuleblogeja jonkin aikaa ja kypsytellyt ajatusta mielessäni ennenkuin uskalsin aloittaa oman. Sen tarkemmin en muista, jos edes tiesinkään, miksi. Blogin pitäminen on kuitenkin ollut antoisampaa kuin osasin kuvitella: Se on saanut minut - joskaan ei ehkä lähipiiriäni -  suhtautumaan neulomiseeni vakavasti otettavana harrastuksena. Ja toimii muistikirjana itselleni monessakin suhteessa.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? Haluaisin blogin näkökulman fokusoituneemmaksi. Nyt tämä on vähän tällaista hajanaista jutustelua. Haluaisin kirjoittaa neulomisesta tekniikkapainotteisemmin, mutta pitäisi ensin vähän enemmän osata ja vielä enemmän viitsiä. Ja haluaisin kehittää kuvallista ilmaisua. Mutta sisällöntuottajana on turha purnata, joten enköhän minä tällä haavaa ole tyytyväinen näinkin kun kerran näin teen.

Tunnustuksen luonteeseen kuuluu myös jakaa se eteenpäin. Minun tunnustukseni saakoon Maikin kontti, jossa on taitoa ja tekemisen iloa. Villaviidakon Emma, joka tekee paljon ja taiten. Vilppumaan ihmeet värien ja tunnelman vuoksi. Prosessineuloja, joka on on taitava ja tietävä ja vielä jakaa tietoaan havainnollisesti. Ja sitten tämä nitkuttaja, jolla on kiinnostava ja omintakeinen tyyli.

5 kommenttia:

helena kirjoitti...

Kiitos Minna! Voin tosin tunnustaa, että itse olen surkea jakamaan näitä tunnustuksia, joten älä ota henkilökohtaisesti jos tämänkin jakaminen minulta unohtuu. Yritän muistaa, mutta en osaa sanoa koska seuraavan kerran saan postauksen aikaiseksi :)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta Minna! Minun pitää ensin pohtia kysymyksiin kunnon vastaukset, joten perästä kuuluu :D Seuraava on vain sellainen pikapostaus.

Minna kirjoitti...

Kuulkaa, olen huomannut että monet ovat huonoja jakamaan näitä eteenpäin, ja vapaaehtoisuudestahan koko hommassa on kyse. Vastauksia on kiva lukea, mutta lähinnä kyse on ainakin minun puoleltani rehellisesti tunnustuksesta jonka ihan vilpittömästi halusin tehdä tiettäväksi :)

Emma kirjoitti...

Voi että, kiitos :)

Maikki kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! Ihan hämilläni olen täällä... :)

Jaan tätä eteenpäin kyllä, kunhan ehdin istahtaa rauhassa koneen äärelle :)