lauantai 22. tammikuuta 2011

Villavauva

Villavauva on onnellinen vauva, väitti Ruskovillan esite taannoin. Ainakin muistelen niin. Onnellisuudesta en tiedä, mutta lämmin ja pehmoinen olo ainakin on, kun on villaa ja silkkiä ihoa vasten. Ja masu täynnä maitoa.

Minun kohdallani mainospuhe ainakin on uponnut suosiolliseen maaperään: pakkasilla on tuntunut hyvältä pukea vauvan iholle villaa. Ikkunoista käy niin kova veto, että usein päässä on ollut myös silkkimyssy. Joskus kaipasin vauvanvaatteisiin väriä, mutta nyttemmin tämä - sanoisinko pelkistetty - estetiikka on alkanut miellyttää. Jalassa sukat Novitan aloevera-Nallesta. Neuloin ne laitoksella ollessamme. Silloin piti vielä varsia kääntää. Ei tarvitse enää. Ne kasvavat niin uskomattoman nopeasti.  

5 kommenttia:

Johku kirjoitti...

Voi suloisuus. Söpöt sukat pikkuisella. Tällaiset raitaversiot ovat kauniita vauvoilla.
Vauvoilla, jotka kasvavat toisinaan luvattoman nopeasti. Viime päivinä olen käynyt läpi meidän vauvalla pieneksi jääneitä vaatteita ja olo on haikea. Ihanaa, että vauvat kasvaa. Miten se vauva-aika on vain jotenkin normaaliaikaa nopeampaa?

Minna kirjoitti...

Sinäpä sen sanoit: vauva-aika on jotenkin normaalia nopeampaa. Ehkä siinä tapahtuu niin huimasti kehitystä niin lyhyessä ajassa, että se siksi tuntuu nopealta. Muutenkin lapset kasvavat ja kehittyvät niin hurjaa vauhtia. Itse vaan en ollenkaan tunne vanhenevani siinä samalla. Saati kehittyväni... :)

Marjo kirjoitti...

Suloiset raitasukat ja miten ihana vauva!

Kate kirjoitti...

Villavauva ♥

Anna kirjoitti...

Ruskovilla on osannut kyllä valita sanat mainokseen oikein :). Vaaleat vaatteet ovat vauvoilla kauniita, korostavat jotenkin vauvojen omaa kauneutta. Vauva-aika tosiaan kuluu humpsahtamalla. Yht'äkkiä se on jo melkein ohi.