lauantai 28. elokuuta 2010

Välikautta


Ei ole asiaa, mutten näköjään osaa olla hiljaakaan. Pitäisi ja haluaisi tehdä niin paljon, ettei tiedä mihin tarttuisi. Moni suunnitelma odottaa aikoja parempia (kuten sitä, että alan mahtua puolijoukkuetelttaa pienempiin vaatekappaleisiin). Tuntuu kuitenkin mukavalta innostua jostakin. Ja tuntuu mukavalta tehdä ja edistyä myös. Yläkuvan välikausipipo on pian valmis.


Tätä odotan kovasti. Ohjeen virheiden ja oman hahmotusheikkouden vuoksi aloitus otti sekä aikaa että toistoja. Vasta kolmannella kerralla palmikko alkoi muodostua oikein. Pokkarikamera ja taitamaton käyttäjä eivät myöskään tee oikeutta upealle langalle. Mutta kuvataan paremmin sitten valmiina. Jaa mikä siitä on tulossa? Vihjaan, että se löytyy täältä:


Meille on siis kotiutunut viime aikoina uusia kirjoja. Kuten tämä Ilun ja Jenni Östermanin Neulekirja, jonka mallit on nimetty televisiosarjojen ja tarinoiden mukaan. Palmikot pääsivät puikoille heti pääasiassa nimensä vuoksi: kyseessä on minun ja mieheni yhteinen lempisarja. Malli oli toissijainen asia, mutta mitä pidemmälle se etenee, sitä enemmän tykkään.

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Sehän on Lovejoy lapselle :) Ohjeessa tosiaan vilisee virheitä, itse jätin tuon ison keskipalmikon kokonaan neulomatta kun tuskastuin niihin. Miulla on jo takakappale ja 1,5 etukappaletta valmiina.

Minna kirjoitti...

Melkein oikein. Se on mulle :)