torstai 22. maaliskuuta 2012

Vatsatautinen ikkunassa

 
Näissä tunnelmissa taasen. Laskin, että kahteen kuukauteen on mahtunut kolme vatsatautia (yhteensä kaksi viikkoa ja yksi päivä), korvatulehdus sekä kolmisen viikkoa nuhaflunssakuumeilua, yksi päivystysreissu, muutama terveyskeskuskäynti, yksityinen lääkäriasema, joitain lääkärin puhelinkonsultaatioita ja yö lastenosastolla nenämahaletkussa. Kaikki tämä vielä "ihan normaalin" toistuvuuden piikkiin. Ja olemme me muutkin sairastelleet.


Sairastelun lomassa on siirretty perhe toiseen osoitteeseen. Omakotiasumisesta haaveilemme, mutta eihän tämä vielä sellaista ole. Tiedä edes toteutuuko se haave kohdallamme ikinä. Nyt ollaan kuitenkin tässä. Muuttokaaoksen keskellä.


Asumismukavuutta muutto kuitenkin lisää (kunhan kaikki laatikot on purettu ja tavarat paikallaan). Parasta: Valo!!! (Vaikka pelkäsin, että asunto on kamalan pimeä.) Piha, johon lapset voivat mennä leikkimään ihan keskenäänkin. Maisema, koiranlenkitysmaastot. Käynti suoraan ulos. Ovikellon sointi, kun uudet kaverit hakevat lapsosia ulos leikkimään. Kerralla paljon hyvää!


Mallasin keittiön ikkunaan, mutta ei se taida siihen jäädä. Vaan mitä siitä nyt sitten tekisi, ja minne.  

6 kommenttia:

Maritta kirjoitti...

Voi kyllä saat säälipisteet täältä, meillä on ollut koko talvena kolme nuhaa, siis sellasta kevyttä nenävuotoa ja oon ollut aivan paniikissa pienen suhteen että nyt hän sairastuu oikein kunnolla. Mutta helpolla ollaan selvitty teihin verrattuna. Jaksamista teille!

Mutta onnittelut uudesta kodista ja aivan ihana tuo verho, kenen kangasta tuo on?

heini kirjoitti...

Kuulostaa hyvälle teidän uuden kodin puitteet :) Voi miten raskas sairasteluputki teillä on ollut. Voimia!!!

Anna kirjoitti...

Voimia sairasteluun. Meillä oli viime keväänä vastaava ja muistan kuinka raskasta se oli kaikille.

Ihana verhokangas. Olen tuota ihaillut kaupassa, mutten raaskinut ostaa.

Minna kirjoitti...

Kiitos teille, osanotoista ja onnitteluista. Uusi koti on kiva asia, kaaoksesta huolimatta. Jospa nuo sairastelutkin vielä hellittäisivät, ihan jokaisessa huushollissa. (Ja Emmalle pahoittelut, taisin poistaa sun kommentin vahingossa, ei ollut tarkoitus.)

Kangas on 'körsbärsträdgården' Almedahlsin valikoimista. Suunnittelija on Marianne Westman, jos nyt hulpion reunasta selvän sain. Ihan Eurokankaasta. Luulen että tilaamalla saa vaikkei sitä paikallisessa olisikaan, ainakin täällä näyttää olevan paksu pino mallipaloja, vaikkei itse kankaita näy missään.

Näppi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä sairastelukierteeseen.

Tuttua ollu meilläki tuo sairastelu tänä keväänä, yhteensä 7 vkoa ollu tautia jos mitä meillä. Nyt kaikki kutakuinkin terveenä.

Minna kirjoitti...

Näppi, 7 vkoa, voi kamala. Me olemme tähän asti päässeet melko vähällä. Siksi ihmetyttää ja huolettaa tämän yhden sairastelu sitäkin enemmän.