keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Vielä viimeinen Cladonia


Malli/Pattern: Cladonia by Kirsten Kapur
Lanka/Yarn: Tosh Merino Light (Composition book of gray)
Puikot/Needles: 5mm

Melkein uskallan luvata, etten ikinä enää neulo tätä mallia. Huivissa ei sinänsä ole vikaa, mutta kolmas kerta tuntui jo ylimääräiseltä. Tämä on äidilleni, joka ihastui aiemmin neulomiini ja halusi oman. Lupasin sen jo jouluksi, mutta miehen työkiireet, joululomareissu mummulaan ja sitä seurannut sairastelu (joka oikeastaan jatkuu vieläkin) lykkäsivät huivin valmistumista. Sitten muistin väärin kohdan josta tulisi jatkaa, ja jouduin purkamaan. Lopulta valmis huivi vain odotti pingotusta. Ja sai odottaa, kun nyt kuitenkin oli jo myöhässä. Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Sai äiti huivinsa sentään syntymäpäiväkseen, vaikkei jouluksi.

5 kommenttia:

Neulisti kirjoitti...

Itsekään en koskaan jaksa neuloa samaa mallia edes kahdesti. On varmasti alkanut kyllästyttää.

Huivi on kyllä hurjan kaunis. Aivan ihanan värinenkin! :)

Breezie kirjoitti...

Kaunis huivi! :) Olen pariin otteeseen harkinnut tekeväni kolmelle siskolleni jotain samaa mutta erillä väreillä.. Mut eeeeipä ole vielä onnistunut puikoille asti nämä suunnitelmat :D

Minna kirjoitti...

Neulisti, minusta saman mallin neulominen moneen kertaan tuntuu hieman tyhmältä. Viime aikoina on kuitenkin tullut tehtyä sitä eri väriyhdistelmillä, tai lapsille kaikille samanlaiset. Tai sitten neulottua uudelleen jotain kertaalleen kokeiltua, kun huvittaa tehdä mutta jotain aivotonta. Suunnittelen nytkin kahtakin uusintaa Veeran huvimallien kanssa.

Breezie, tai sitten kaikille jokin saman sarjan juttu, mutta pikkaisen erilainen.

Maritta kirjoitti...

Kaunis. Lanka näyttää ihanalta. Minä jaksan posottaa samoja malleja useammankin kerran... Ikävä kyllä :D

Minna kirjoitti...

Maritta, riippuu vähän mallista se ikävä. Ja siitä, neulooko jotain neulomisen vuoksi vai tiettyyn tarpeeseen. Ja juu, tuo lanka on ihan luksusta. Sopii hyvin huiveihin.