tiistai 21. helmikuuta 2012

Sukkasia


MalliPattern: Kalajoki by Tiina Seppälä
Lanka/Yarn: Novita Nalle
Puikot/Needles: 2,5mm

Joka talvi se yllättää.  En aivan jatkuvasti sukkia neulo, ja niin taas kävi että ne kaksi käytössä olevaa paria kuluivat puhki aivan yhtäaikaa. Ensiapuna sukkapulaan toimivat mahdollisimman yksinkertaiset ja nopeasti puikoilta putoavat mallit. Taas yhdet kalajokiset, joista tuli heti lempisukkani. Neulonen uudet taas kun näistä aika jättää, mikä ei toivottavasti tapahdu ihan pian.


MalliPattern: Pillars by Lisa Stichweh
Lanka/Yarn: Knitlob's Lair Väinämöinen (Valaan laulu)
Puikot/Needles: 2,5mm

Suloinen malli, mutta sukista tuli hieman liian leveät minun makuuni. Käytän villasukkia usein paljaassa jalassa, jolloin napakammat tuntuvat mukavammilta. Ehkäpä annan nämä lahjaksi.

Yhdet simppelit odottavat vielä neulojaa. Tai siis toinen niistä; yksi on jo valmiina, mutta toisen sukan syndrooma on iskenyt, sillä en millään kehtaa aloittaa sitä toista. Langanlopuista ajattelin raidoittaa vielä yhden parin. Ihan vaan näitä ihania värejä kierrättääkseni.

3 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Kauniit sukat <3 Kalajokea nyt juuri katsoinkin, kun itse aloin sukkia neulomaan. Tällä flunssameiningillä aloin tekemään sitten vain raitaa. Näkyy olevan sitkeää sorttia tämä tauti ja tietenkin levätessä neulominen ja virkkaaminen poistaa tylsyyttä.

Maritta kirjoitti...

Kauniit kalajoet, harmaa on niin ihanan rauhallinen väri. Kiva väri on noissa pillarseissakin mutta harmi jos eivät oikein istu. Cauchyt nyt puikoille vaan niin saat nekin tehtyä pois, toisen sukan syndroomasta voi selvitä :D

Emma kirjoitti...

Miunkin tämänhetkiset lempisukat on kalajoet :))