maanantai 31. toukokuuta 2010

Tauon jälkeen

Pari keskeneräistä isompaa lepää korissa. Kuopus on heittäytynyt niin mustasukkaiseksi äidin sylistä, että neulominen onnistuu melkeinpä vain lapsen nukkuessa. Uusi ihmisenitu tuntuu vievän voimat, ja nukun melkein kaikki neulomisaikani. Viime viikolla sairastin vielä oikeasti poikkeuksellisen kesäflunssan: edes tilaisuuden tullen en jaksanut tarttua neuleeseen.


Malli/Pattern: omasta päästä
Lanka/Yarn: Sublime Soya Cotton dk
Puikot/Needles: 4mm

Tällaisella pääsin kuitenkin alkuun, ja tänään lähti neuletakin hihakin viimein edistymään. Jospa se tästä. Neitin kesäpipo on viime kesänä kokeeksi ostettua soijan ja puuvillan sekoitetta. Väri on aika täydellisen pehmeä keltainen, kuin persikan poskesta. Tykkään. Pehmoinenkin neulomus on, mutta ei kovinkaan ryhdikäs. Sydämet ovat Neulojan käsikirjasta taasen, pienempi sievempi. Vaan kunhan lämmittää. Uuden pipon kunniaksi saimmekin tänään nauttia oikein kesäisestä päivästä, miten ihanaa.

4 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Kaunis pipo :). Meilläkin pienet sallivat neulomisen vain nukkuessaan. Jos otan neuleen esiin, ovat molemmat tytöt heti syliä vailla. Taitavat olla mustasukkaisia äidin neuleelle ;).

Minna kirjoitti...

Siltähän tuo vaikuttaa. Aika hassua toisaalta :)

heini kirjoitti...

Ihana pipo! Meillä nyt vähän sama tilanne täällä. Sylikissanen.

heli kirjoitti...

tosi soma pipo! meilläkin lapset saa hepulin, jos huomaavat, että yritän keskittyä johonkin.