keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Koe keittiössä


Onnistuin tekemään soirarouheesta jotain syömäkelpoista. Aiemmat kokeiluni eivät ole päättyneet yhtä hyvin. Aika kivaa että viitsin vielä yrittää, hyristelee hän tyytyväisenä.

4 kommenttia:

heini kirjoitti...

Jaksatko laittaa reseptin? Mulla kans sama probleema. Just mietin mitä koittaisin seuraavaks. En tiedä tarpeeksi montaa hyvää ruokaohjetta soijarouheesta. Vuohenjuustosta tykkään niin tämä kiinnostaa.

Fanny kirjoitti...

Minusta soijarouheen kanssa pitää muistaa pari oleellista asiaa: tarpeeksi rasvaa ja tarpeeksi mausteita. Minä toteutan sen niin, että paahdan soijarouhetta pannulla öljyssä sipulin kera, lisään sitten vettä, imeytän ja maustan kunnolla. Mielestäni turvottamisella saa aikaan tunkkaisen makuista ja vetistä mössöä, joten en ole varmaan liki kymmeneen vuoteen enää yrittänyt sitä kautta.

Minna kirjoitti...

Heini, voin laittaa kun on enempi aikaa. Nyt tein ihan liottamalla kasvisliemeen, mutta täytyy kokeilla tuota Fannyn tapaa. Niin että kiitos vaan Fanny :) Tympeä maku juuri on soijarouheen vitsaus.

heini kirjoitti...

Kiitos molemmille.