lauantai 12. toukokuuta 2012

Väripilkkuja
Toinen tuli vastaan romukaup vanhan tavaran liikkeessä, toinen puskassa koiran pissityskävelyllä.

Keltainen on ok pieninä annoksina muttei omissa vaatteissa. Paitsi jos innostun ompelemaan haaveilemani hameen mustakeltaisesta räsymatosta. Tyttären huoneeseen yöpöydäksi tuoli on kuitenkin ihan passeli. Ja hei, tässä voi istuakin! tuumasi kolmevuotias tohkeissaan.

Ja ainahan sen voi maalata jos siltä tuntuu. 
Melkein puhki ruostunut, pohjastaan kuperaksi vääntynyt emalimuki olisi kuntonsa puolesta roskiskamaa. Mutta tuo väri! Jos satut tietämään, mistä langasta löytyisi tuollainen vanhanemalinsininen sävy, niin jätä vinkki kommenttiboksiin. Tää haluais neuloa jotain sellaista.

 

14 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihana blogi! Ihania kuvia!!!

Minna kirjoitti...

Oi, kiitos. Tuli niin puun takaa että hämmennyin ihan. Kiitos!

Kati kirjoitti...

Meillä oli keittiössä kirkkaankeltaiset pinnatuolit ja ketsupinpunainen tehosteseinä, kun olin pieni. :) Lanka-asiassa en valitettavasti osaa auttaa, mut ois kyllä kaunis sävy.

Tiina kirjoitti...

Molemmat värit uppoo meikäläiseen. Mmm. <3

Minna kirjoitti...

Kati, kuulostaa tutulta. Meillä oli punaiset pinnatuolit ja pyöreä keittiönpöytä. Myöhemmässä kodissa oli oranssi keittiönkaapisto tummanvihreillä työtasoilla. Se oli jo 90-luvulla, mutta keittiö oli alkuperäisessä kuosissaan.

Tiina, kuin myös, vaikka tuon tuolin maalaamista mietinkin.

outi kirjoitti...

Minä tulin katsomaan, josko täällä olisi jo se hiustenvärinen huovustustyö, mutta täällähän on vallan komeanvärinen jakkara! Minä en ole koskaan ymmärtänyt, miten ihmiset löytävät mitä tahansa asiallista luonnosta ja roskalavoilta. Se on kummallista.

Näppi kirjoitti...

Miks mä en löyä koskaan mittään näin kivvaa metästä tai roskalavvoilta? Ihanan värinen tuo muki varsinki, siinä on sitä jotaki. En kyllä ossaa auttaa värin kanssa. Ja tuoli, sopis niin meiän tytön huoneeseen.

Minna kirjoitti...

Outi, en oo vielä ehtinyt kuvata sitä :) En mäkään muuten ymmärrä miten ihmiset löytää mitään roskalavoilta, kirppiksiltä tms. Mä harvoin löydän. Tuo muki on se puskalöytö, eikä se kyllä ihan kunnollinen olekaan.

Näppi, kyllä ne löydöt harvinaisia on täälläkin. Mut pitää juhlia silon kun kohdalle osuu :)

berenike kirjoitti...

Kivat löydöt! Väillä osuu kohalle! Manoksen Serenassa on semmonen sävy ko Chalkhill Blue, se on mun mielestä aika lähellä tommosta emalinsinistä.

vilppumaan erika kirjoitti...

Oi mikä keltainen <3 Ja tuo sinisen sävykin on niin oiva! Ollapa tuon keltaiset tuolit, kaapit, mekot, kaikki mun puolesta :D

Minna kirjoitti...

Berenike, kiitos vinkistä! Ja *viuh* heti tarkistamaan sitä :D

Erika, minuakin huvittaa nyt tuo keltainen. Sitä saisi olla ripaus siellä sun täällä, vähän joka paikassa. Raikasta, virkistävää, iloista keltaista!

Emma kirjoitti...

Pinnatuolit <3
Täällä maalaillaan just samanlaisia mustiksi...

Minna kirjoitti...

Mustiksi, hyvältä kuulostaa sekin!

Tawinen kirjoitti...

Oi mitä aarteita olet löytänyt!