perjantai 12. elokuuta 2011

Syys!


Meinasin jo todeta miten ihana syys! mutta tänään on tullut niin paljon (tai ainakin isoja) huonoja uutisia, että jääköön se. On syksy kuitenkin, ja se on kaikesta huolimatta kivaa.

Nykyään syksy on mielessäni positiivisesti värittynyt ehkä senkin vuoksi, että kaksi nuorintani ovat syntyneet syksyllä. Tänä vuonna odotusjakso päättyy syksyyn hieman eri tavalla: tyttärille syntyi kesän aikana kaksi serkkua, joista toinen kastettiin viime viikonloppuna, toisen nimijuhla on tulevana. Kastelapsi oli juhlassaan puettuna samaan kastemekkoon, jossa meidänkin tyttäret on kastettu. Olen kauhean otettu ja onnellinen siitä, että mekkoa pyydettiin lainaan!

Tänä syksynä kuvittelen opettelevani ihan oikeasti jotain uutta. Vaikka ihmettelenkin, missä koska ja millä ajalla. Ostin pari kirjaa, joista kuvittelen olevan apua. Katselin kansalaisopiston kurssitarjontaakin asian tiimoilta, mutta en tiedä ehdinkö. "Kirsikkapuutarha" oli ihastus, jota ihailen luultavasti pitkään etäältä ennenkuin uskallan saksin kajota.

2 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Ooh.. kuka tätä ihanaa kangasta myy?

Minna kirjoitti...

Ihan Eurokankaasta löytyi. Almedahls-kankaita. Kyseisellä valmistajalla oli muutama muukin ihanuus, joka jäi kaivelemaan.