maanantai 24. tammikuuta 2011

Paluuta lapsuuteen


Olen kasvava nainen. Tämä pitää paikkansa, vaikka tässä iässä pyrkimys yleensä on pikemminkin pienentyä kuin kasvaa. Ainakin jalkani ovat tavanneet levitä puoli numeroa lasta kohden, ja tämänkin raskauden jälkeen isovarvas takoi kävellessä kengännokkaa. Niinpä hilpaisin Kavatin sivuille Mäkituvan Annan perässä. Nyt minulla on myös pidempivartiset saappaat.

Tällaiset kengät ovat vähän kuin paluuta lapsuuteen: tanakat, karvavuoriset, hassun väriset ja ehtojen villapohjallisten tarpeessa. Räyheää väriä hieman arastelin, mutta perheemme herra värisilmä totesi, että nuohan on helppo yhdistää mihin vain. Ja minä uskoin. Voi minua. Koko aikuisikäni ole metsästänyt pääasiassa siroja, neutraaleja kenkiä, jotka sopivat hameiden kanssa käytettäväksi. Nyt tärkein kriteeri on että ne eivät ole mustat ja niillä on hyvä kävellä. Ja joka tapauksessa käytän niitä hameen kanssa. Jos tarpeen, tungen vielä villasukan pilkottamaan varren sisästä. Ihan kuin lapsena.

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Kivat kengät sulla! Mäkin aluksi mietin väriä, mutta totuin ja tykästyin yhdessä yössä. Tänään valmistui pipo niiden kaveriksi. Tarvitsivat musta jotain saman sukuisen väristä kaverikseen.

Minna kirjoitti...

Anna, eilen blogivierailulla panin merkille että pipo on tulossa. Minäkin mallasin muutamaa vyyhtiä kenkien vierellä väriä mutustellessa. Sitäpaitsi väri syveni kauniisti kun rasvasin kengät. Eivätkä ainakaan ole mustat :)

Vilppumaan Erika kirjoitti...

!!! Löysin tänne jotenkin hassusti oman blogini kautta :) Ja nyt meinaa tulla itku, kun on niiiiiin ihanat kengät! Minä kun oon nimenomaan etsinyt tuota mallia ja kaikkialla on vaan Leningrad Cowboys-kärkisiä trendisaappaita.. Pitänee pistää muutama oma ylimääräinen rompe myyntiin, jos vaikka saisi kursittua rahat tuollaisiin :)

Ja hei: ihan VAAN sen vuoksi, että munkin jalat on takuulla kasvanu ainakin koon verran tän viimeisimmän raskauden aikana ;)

Jatkan blogiin tutustumista, täällä on kiva tunnelma ja jo bannerin pipa avocado-sävyllä oli niin herkku!

Minna kirjoitti...

Vilppumaan Erika, kiva kun löysit tänne, toivottavasti viihdyt :) Raskaus on kyllä sellainen prässi että siinä muuttuu yks sun toinen malli, niin kehon kuin mielenkin. Olkaamme tyytyväisiä, jollain tapaa se muutos on kuitenkin hyvästä.