maanantai 9. maaliskuuta 2009

Viikonloppu mummulassa

Malli / Pattern: Moda 6/2004
Lanka / Yarn: Blue Face Leicester (chocolate)
Puikot / Needles: 4mm

Yksi pieni prinsessa sai villatakin. Malli jäi mieleeni jo silloin vuosia sitten kun vastajulkaistu lehti käteeni osui. Lanka valikoitui vahingossa, mutta sopii tähän mallin kuin nenä päähän: lopputuloksessa on juuri sellaista "nostalgiaa vuosien takaa" jota lehden kuvateksti lupailikin. Ja sivumennen sanoen, norotakkujen jälkeen BFL:n neulominen oli aika taivaallista! Purkaakaan ei tarvinnut. Tosin onnistuin leventämään hihat väärin ja ne kiertävät hassusti, mutta ei se onneksi käyttöä haittaa.

Kuvat otettiin viikonloppuna mummulassa vanhan leivinuunin kupeessa. Liekö valon puutetta, kun kuvista ei tullut kovinkaan havainnollisia. Mallikin täytyi lahjoa kuviin Pätkiksellä, mutta ei silti tahtonut pysyä aloillaan. Loppuajan neiti sitten hiihteli, stiigaili, laski mäkeä ja paistoi lumiperunoita lumiuunissa. Muun muassa.

Viikonloppuun mahtui myös muutama hyvin nukuttu yö, kävelylenkki kahden liinavauvan kanssa, vapaana kirmaava nahka, löylyt puusaunassa, auringonpaistetta ja helmihanget.


Ja hiippaa on tässäkin hupussa...

2 kommenttia:

piia-h kirjoitti...

aivan ihana villatakki ja sopii kantajalleen täydellisesti.
aika idylliseltä kuulostaa viikonloppukin- juuri sellaiselta mummolafiilistelyltä millaisena muistaa lapsuuden mummolareissut

-minna- kirjoitti...

Kiitos. Mukavinta on, että tyttö itsekin on tykännyt takistaan :-)