torstai 4. helmikuuta 2010

Kiitoksia kokille



Kotiäitiys on joskus kovin turhauttavaa. Pienestä pitää itseään kiitellä, jos haluaa tunnustusta saada. Toteanpa siis onnistuneeni kerrankin uuden reseptin kanssa. Niinpä perhe jätti tällä kertaa syömättä juustoiset juurespihvit, joiden resepti löytyi uusimmasta Kodin Kuvalehdestä, ihan henkilökohtaisten mieltymystensä, ei pohjaanpalamisen tai jonkin muun ruuanlaittofiaskon vuoksi. Tulin jopa sinuiksi melko uuden valurautapannumme kanssa, vaikka ehdin jo luulla ettemme koskaan löydäkään yhteistä rytmiä. Mutta ehkä valurautapannut ovat siinä suhteessa hieman hitaasti lämpiäviä tyyppejä?

3 kommenttia:

  1. ihme porukkaa siellä, kyllä nuo näyttävät ihan herkullisilta :)

    VastaaPoista
  2. hei, olen jon jonkin aikaa lukenut blogiasi, johon löysin helin kautta. mutta...

    usein meillä käy niin, että kun oikein näen vaivaa ruuan eteen, ei se perheen pojille maistukaan. no, jääpä itselle aina enemmän! 8)

    VastaaPoista
  3. Ziina, ihme porukkaa minustakin :)

    Laura, kiva kun olet lukenut :) Noin siinä tahtoo käydä meilläkin, kun näkee vaivaa, ei ruoka maistukaan. Ehkä se on silloin jotenkin erikoisempaa ja siksi epäilyttävää.

    VastaaPoista